Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Live Escape: De ultieme franchisekans voor avontuurlijke ondernemers

In het hart van Amersfoort, heeft Live Escape de grens van 100 groepen per week doorbroken. Een mijlpaal die niet alleen gevierd werd met taart, maar ook met een diepe erkenning van het harde werk en de toewijding van ons team. Maar dit is slechts het begin. Live Escape staat bekend om zijn innovatieve escaperooms, waaronder de nieuwste toevoeging, “The Museum Heist”, een dual-room waar teams elkaar uitdagen om de snelste ontsnappingstijd te behalen.

Onderscheidende formule

Onze franchisemogelijkheden bieden ondernemers niet alleen een kans om deel uit te maken van een snelgroeiend merk, maar ook om te profiteren van geavanceerde automatiseringstechnologieën die ervoor zorgen dat onze escaperooms soepel draaien met minimaal personeel. Dit betekent dat onze medewerkers meer tijd hebben om te praten met gasten en de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen.

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze focus op samenwerking en gastvrijheid. We streven ernaar om samen met franchisenemers iets neer te zetten waar we allemaal trots op kunnen zijn. Een ervaring die niet alleen ontsnapping biedt uit de fysieke ruimte, maar ook uit de alledaagse sleur.

Franchisen bij Live Escape

Dus, als je ondernemend bent en gastvrijheid in je DNA hebt, waar wacht je dan nog op? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van het Live Escape avontuur. Want bij Live Escape draait het niet alleen om een uur van ontsnapping, het draait om een levenslange herinnering.

Ontvang gratis meer informatie over Live Escape

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Live Escape

×