Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Live Escape wil uitbreiden naar Leeuwarden

Franchiseformule Live Escape heeft op dit moment escape rooms in Rotterdam en Amersfoort. De exploitant van de formule zoekt naar een ondernemer om een vestiging te openen in Leeuwarden.

29 november a.s. zal Live Escape op de franchisemarkt een presentatie geven waarin de voordelen van de franchiseformule naar voren komen. Hierbij zal het beeld tussen zelf starten en door een formule starten duidelijk worden gemaakt. De franchiseformule biedt een uniek automatiseringssysteem naast de tot in gedecoreerde aankleding van escape rooms. Hierdoor zijn niet alleen de personeelskosten lager, maar heeft het personeel ook meer tijd voor een gesprekje met de klanten.

De presentatie zal verder uitleg geven over de ‘dynamic difficulty’. Dit houdt in dat de kamers voor zowel gevorderde spelers als voor beginners zijn gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de spellen dan niet alleen in de weekenden zijn, maar ook doordeweeks succesvol mogelijk is. Wil je ondernemen en ben je commercieel ingesteld? Kom dan op 29 november a.s. naar de franchisemarkt.

 

[box]Schrijf je via deze link in.[/box]
×