Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Live Escape winnaar Franchise Starter Award 2023

09 november 2023

Vandaag, op donderdag 9 november, vond Het Nationale Franchise Congres plaats op het hoofdkantoor van ABN AMRO aan de Amsterdamse Zuidas. Terugkerend onderdeel van het congres is de spannende uitreiking van de Franchise Starter Award. Deze award zet de schijnwerpers op de meest veelbelovende startende franchiseformule, met als doel de verdere ontwikkeling van de formule te stimuleren. Onder de finalisten bevonden zich Boomerang Business Collective, Live Escape en Meet & Ribs.

Na drie korte pitches van de drie finalisten, konden de aanwezige franchisegevers de finalisten beoordelen. De uitkomst van deze stemronde, gecombineerd met het oordeel van de vakjury die op 25 oktober jl. een presentatie van de finalisten hebben gehad, bepaalde gezamenlijk de einduitslag.

De finale van donderdagmiddag

Nadat het publiek een beoordeling had gegeven werden de stemmen geteld en was het tijd om de uitslag bekend te maken: Live Escape is winnaar van de Franchise Starter Award. Jesse van der Lely, eigenaar van Live Escape nam de award op het podium in ontvangst. “Super dat we als ‘vreemde eend in de bijt’ deze waardering hebben gekregen!”

Ook Jacky Michels, één van de drie juryleden sprak haar bewondering voor de winnaar op het podium uit: ”Live Escape is een formule met een zeer professionele uitstraling. De sterke technologische elementen lijken een aantrekkelijk verdienmodel te bieden voor franchisenemers.”

Winnaar Franchise Starter Award 2023

De organisatie van Het Nationale Franchise Congres bestaat uit zes partijen: ABN AMRO, Ludwig & Van Dam, Lekkerland, Digihero, Tork en De Nationale Franchise Gids. Naast de bokaal en uitgebreide media-aandacht, ontvangt Live Escape een dienstenpakket ter waarde van € 5.000 van deze zes franchiseprofessionals. Deze partners zullen de winnaar ondersteunen om de formule naar een hoger niveau te tillen.

 

×