Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Livera Den Haag heropent

21 oktober 2021
Na een uitgebreide verbouwing van een maand tijd, heropent Livera aan de Frederik Hendriklaan 273 in Den Haag op 21 oktober jl. haar deuren. Het interieur en de pui zijn volledig vernieuwd. Hierdoor is de winkel in een moderner jasje gestoken.

De winkel gaat verder met een nieuw winkelconcept, waarbij de nadruk vooral ligt op een breed publiek; vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. “We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. Vanaf 21 oktober heten we alle vrouwen welkom in onze vernieuwde winkel, zorgen we dat zij zich op hun gemak voelen en zoeken onze gepassioneerde winkelmedewerksters mee naar het juiste merk, maat en pasvorm”, aldus Ruud Jacobse directeur van Livera.

De winkel gaat open met een openingsactie. Deze actie gaat duren tot en met 14 november. De eerste 25 klanten op vrijdag 22 oktober en de eerste 25 klanten op zaterdag 23 oktober ontvangen een cadeaubon ter waarde van 10 euro.

Nieuwe collectie

Livera biedt zijn klanten een nieuwe collectie met onder andere een mooie lingerie set of een fijne pyjama. Daarnaast heeft Livera eigen mooie merken zoals Chantelle, Passionata, Femilet en ook een aantal andere A-merken. Livera wil dit najaar weer gezien worden met de veel kleurrijke lingerie sets, kimonos en comfortabele loungesets. Verder is het mogelijk om niet alleen jouw perfecte BH met de juiste pasvorm aanschaffen, maar ook voor in de december leuke cadeaus te kopen.

Franchise

Met Livera combineer je  het ondernemerschap met de voordelen van een succesvolle winkelformule. Kies je voor Livera, dan maak je gebruik van onze kennis en professionaliteit. Daarbij nemen wij je veel werk uit handen. Zo haal je  steeds het beste uit je  klanten en uit jezelf. Wil je meer informatie over het franchisen bij Livera? Klik dan op onderstaande link of vul het formulier in en kom direct in contact.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Livera![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×