Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Livera heropent twee nieuwe winkels

Livera heropent in het eerste kwartaal van 2020 niet één maar twee nieuwe winkels. Het gaat om de Livera winkels in Ermelo en Emmeloord. Beide winkels verhuizen naar een nieuw pand op een nieuwe locatie. Met deze relocaties zal er nog meer aandacht komen voor de klant. Er is meer ruimte, de winkels kunnen de collecties beter presenteren en de panden zijn volledig gemoderniseerd.

Livera Ermelo

De nieuwe winkel in Ermelo is de vijfde winkel van franchisenemers Ellen Jonkers en Ronald Hilhorst. “Het vorige pand werd gerenoveerd dus we waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe locatie. Dit nieuwe pand zit middenin het centrum en heeft dus een enorme toeloop van potentiele klanten”, aldus Ellen Jonkers. “Daarnaast is de nieuwe winkel ook qua oppervlakte ideaal. Doordat de winkel langer en breder is kan de collectie mooi worden gepresenteerd.” Naast de winkel in Ermelo hebben Ellen en Ronald ook winkels in Amersfoort centrum, Harderwijk, Huizen en in Soest.

Livera Emmeloord

“In Emmeloord verhuizen we naar een locatie twee deuren verder. Het pand is breder en groter waardoor er meer ruimte is voor de aankleding van de etalage”, aldus Brigitte Stoker, één van de franchisenemers van Livera in Emmeloord. “De winkels zijn volledig in het nieuwste concept waardoor we de klanten nog beter van dienst kunnen zijn”. Alet Hayes, mede-onderneemster, is het hier helemaal mee eens: “Het leuke aan het hebben van een Livera winkel is het intieme contact met de klanten. In deze nieuwe winkel is hier nog meer aandacht aan besteed. Het is echt een feestje om hier in de winkel de klanten te voorzien van de juiste lingerie, badmode of nachtmode.”

[box]Wil je meer weten over Livera? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×