Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Livera opent nieuwe winkel in Westfield Mall of the Netherlands

Franchiseformule Livera opent een nieuwe vestiging in Leidschendam in de Westfield Mall of the Netherlands. De winkel wordt op 15 mei 2021 geopend. Het pand wordt volgens een nieuw winkelconcept gebouwd. In de winkel is de ‘Boobietrap paskamer’ te vinden.

Ruud Jacobse, directeur van Livera, geeft aan erg enthousiast te zijn over de nieuwe locatie. “Ik kan niet wachten tot de winkel open gaat. Na een moeilijk jaar vanwege COVID-19 is dit weer een geweldig lichtpuntje. Wij zijn er voor alle vrouwen die het belangrijk vinden mooie en comfortabele lingerie te dragen. De Westfield Mall of the Netherlands is een geweldige locatie, die enorm veel bezoekers trekt. Zij worden door deze nieuwe winkel allemaal met ons merk geconfronteerd. Het is een locatie waar je als retailer wilt zijn en we zijn dan ook trots dat we hier een prachtige winkel kunnen openen.”

Modern winkelconcept

Het winkelpand waarin de nieuwe Livera vestiging komt, wordt gebouwd volgens een nieuw en modern winkelconcept. “Met dit nieuwe winkelconcept willen we vooral een heel breed publiek aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In onze winkels heten we alle vrouwen welkom. We zorgen dat zij zich op hun gemak voelen. Onze gepassioneerde winkelmedewerksters zoeken mee naar het juiste merk, maat en pasvorm”, aldus Jacobse.

De juiste fit

Livera vindt het belangrijk hun klanten te voorzien van het juiste product. Naast een mooi product moet het ook goed bij de klant passen. “Wij gunnen iedere vrouw in Nederland de perfecte BH. We weten zeker dat bijna alle vrouwen bij ons kunnen slagen. Iedere vrouw vindt de fit, het comfort en de kwaliteit het belangrijkste bij de aanschaf van een BH. Een BH moet allereerst goed zitten, en daarna mooi zijn. Een goede BH doet iets met je gevoel. Je voelt je als vrouw bijvoorbeeld mooi, sterk, zelfverzekerd en op en top vrouw. En wij hebben de meest comfortabele, kwalitatieve BH’s die dit gevoel voor een vrouw kunnen versterken. Daarom communiceren we dit jaar vanuit de pay-off Livera Fits You, Suits You. We hebben naast onze prachtige lingerie collectie natuurlijk ook een geweldige collectie bad- en nachtmode. Deze collectie laten we dit jaar door verrassende marketingcampagnes aan alle vrouwen van Nederland zien. We zoeken de samenwerking op met een aantal (bekende) influencers”, aldus Carolien Wenderich, Marketing- & Communicatiemanager.

De Livera Boobietrap paskamer

De nieuwe vestiging is voorzien van een ‘Boobietrap paskamer’. Dit nieuwe concept van Livera is een paskamer met een vernieuwde stijl. Klanten kunnen in de Boobietrap paskamer kans maken op een prijs. Hiervoor moeten zij op de Boobie trap staan en een foto plaatsen op instagram. Vervolgens maken zij kans op een Livera cadeaubon.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Livera![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×