Livera opent Servicepunten in ziekenhuizen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Lingerieformule Livera gaat de komende jaren circa dertig Livera Servicepunten openen. Dit zijn winkels, maar dan gesitueerd in een ziekenhuis of op een zogenaamde `zorgboulevard`. Dat meldt FashionUnited.

Livera heeft proefgedraaid met de Servicepunten in Leeuwarden, Almelo, Apeldoorn en Nieuwegein. Het meest recente Servicepunt werd afgelopen maart geopend in het Nieuwegeinse St. Antonius Ziekenhuis. Patiënten van het ziekenhuis zijn klant, maar ook personeelsleden van het ziekenhuis vormen een belangrijke doelgroep.

De heer en mevrouw Hessels, eigenaren van twee Livera-winkels in Gouda en City Plaza in Nieuwegein, zagen in dit Livera Servicepunt een uitstekende mogelijkheid om hun activiteiten uit te breiden. `Wij realiseerden ons dat juist in deze omgeving persoonlijke aandacht nog belangrijker is dan in onze andere winkels. Bij iedere aankoop hoort wel een bijzonder verhaal. Klanten vinden het plezierig dat wij daar de tijd voor nemen en voor open staan.` Zij zijn tot dusverre positief over de resultaten. `De omzetten liggen boven de prognoses en de reacties van klanten zijn onverminderd positief.`

De Livera Servicepunten hebben een aangepast basisassortiment met, anders dan de `normale` winkels van Livera, ook sokken en herenondergoed.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 11 mei 2010.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise