Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Livera opent, verhuist en verbouwt winkels

16 oktober 2019

Livera heeft een nieuwe winkel geopend in Groningen. In Apeldoorn is de winkel grondig verbouwd en in Oldenzaal heeft een relocatie van Livera plaatsgevonden. Met de opening van de nieuwste winkel hoopt Livera meer vrouwen kennis te laten maken met haar lingerie, bad- en nachtmode.

Nieuwe winkel Groningen UMCG

De winkel in het UMCG is de 103de winkel van Livera. Op deze unieke locatie, midden in de stad kunnen vrouwen kennis maken met de collectie van de bodyfashion speciaalzaak.

Verhuizing Oldenzaal

Livera Oldenzaal is verhuisd naar een nieuwe locatie. De winkel heeft een geheel nieuw winkelconcept, waarmee Livera vooral een heel breed publiek wil aantrekken. “Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen”, aldus Ruud Jacobse, sinds 2012 directeur van Livera.

Verbouwing Apeldoorn

In Apeldoorn is de winkel grondig verbouwd; zowel het interieur als de volledige pui zijn vernieuwd. De winkel is feestelijk geopend op 2 oktober. De nieuwe locatie is een perfecte locatie om de traffic naar de winkel te verhogen.

Over Livera

Livera is een franchiseformule met als missie iedere vrouw zich op haar gemak te laten voelen. Livera helpt klanten bij het vinden van de juiste lingerie-, bad- of nacht/loungemode. De bodyfashion speciaalzaak is er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen.

×