Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Livera opent vestigingen in Kampen en Zutphen

Livera heeft op 19 april 2019 een nieuwe winkel geopend in het hart van Kampen. Dit is de tweede vestiging voor franchiseneemster Renate Zoetebier. Daarnaast heeft onlangs in Zutphen een verplaatsing naar een nieuwe locatie plaatsgevonden die is opgebouwd volgens het nieuwste winkelconcept.

“In Kampen wordt de nieuwe winkel geopend in een prachtig monumentaal pand in het hart van Kampen. Het nieuwste winkelconcept van Livera is ook hier doorgevoerd. Met dit nieuwe winkelconcept willen we vooral een heel breed publiek aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen”, aldus Ruud Jacobse, sinds 2012 directeur van Livera. “We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In onze nieuwe winkels heten we alle vrouwen welkom, zorgen we dat zij zich op hun gemak voelen en zoeken onze gepassioneerde winkelmedewerksters mee naar het juiste merk, maat en pasvorm”.

Locatie Kampen

De nieuwe winkel in Kampen is de 2de winkel van onderneemster Renate Zoetebier. Renate Zoetebier is al 25 jaar een trotse Livera vrouw. Ze is 3 jaar geleden, na jarenlange ervaring bij Livera Emmeloord, gestart met de winkel in Dronten. Renate is geboren en getogen in Kampen, dus een winkel in Kampen is altijd een droom van haar geweest. “Ik ben heel blij dat ik nu ook een nieuwe winkel in Kampen heb geopend, waar ik samen met het nieuwe team klaar sta om onze klanten te voorzien van het juiste advies. Het team in de winkel in Kampen bestaat uit Priscilla met jarenlange Livera ervaring en wordt aangevuld met 2 nieuwkomers”, aldus Renate Zoetebier.

Relocatie Zutphen

In Zutphen is de Livera verhuisd naar een centraal punt in het centrum. Ook hier is het nieuwste winkelconcept doorgevoerd. De nieuwe A1 locatie is een perfecte locatie om de traffic naar de winkel te verhogen.

 

 

×