Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Livera start nieuwe tv-campagne

Livera is 22 mei gestart met de nieuwe tv-campagne. In deze campagne laat Livera zien dat zij de enige bodyfashion speciaalzaak is, waar álle vrouwen de juiste lingerie kunnen vinden. Ongeacht leeftijd, maat en wensen.

Met de eerste campagne in maart dit jaar, Reveal Beauty, liet Livera zien dat ze het belangrijk vindt dat vrouwen zichzelf onthullen; dat ze blij mogen zijn met zichzelf, trots zijn op wie ze zijn en hoe ze eruit zien. Zonder dat dit beeld wordt bepaald door sociale media.

Gedurende deze campagne die 2 weken op tv te zien is, worden verschillende acties gehouden.

De visie van Livera

Livera is echt een merk voor vrouwen. Voor alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Livera staat voor echte schoonheid. Livera vindt dat vrouwen mogen zijn wie ze zijn, zonder zichzelf te bedekken of weg te stoppen. Pas dan krijgt ware schoonheid de kans om te stralen, zowel van binnen, als van buiten. Wat vrouwen soms zien als hun imperfecties of onzekerheden, maakt hen juist bijzonder en uniek. Livera vindt het belangrijk dat vrouwen zichzelf zijn, trots zijn op wie ze zijn en hoe ze eruit zien. Zonder dat dit beeld wordt bepaald door sociale media.

Wil je weten wat jouw franchisekansen zijn voor de franchiseformule Livera? Klik dan hier en vraag vrijblijvend een franchisebrochure aan!

×