Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Livera viert 50-jarig bestaan

Livera is uniek, en dat al 50 jaar. In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag is Livera een begrip in Nederland. Al 50 jaar verwelkomen gepassioneerde medewerksters de klanten in de 100 winkels. Al 50 jaar zorgt Livera dat vrouwen zich er op hun gemak voelen. Door de jarenlange ervaring en kennis weten de winkelmedewerksters hoe ze de klanten het beste kunnen helpen bij het vinden van de juiste lingerie-, bad- of nacht/loungemode.

Jubileum

Maart staat voor Livera in het teken van het 50-jarig jubileum. En dat wordt gevierd, met zowel medewerksters als klanten. Want als Livera iets belangrijk vindt, zijn het haar klanten! Bij Livera zijn alle vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen welkom. Bij Livera kunnen klanten echt zichzelf zijn en krijgen ze de juiste adviezen.

Speciaal voor het jubileum heeft Livera een schitterende Limited gouden collectie ontwikkeld, die bestaat uit zowel lingerie-, bad- als nacht/loungemode. Voor ieder wat wils. Dat Livera 50 jaar bestaat wordt ook gecommuniceerd in de winkels door de gouden winkelaankleding, de etalage en klanten ontvangen daarnaast een gouden cadeautje bij besteding vanaf vijftig euro.

 

×