Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

LMI Franchise nog steeds nr. 1 wereldwijd

De Leaderschip Management (LMI) franchise is door Entrepreneur Magazine wederom uitgeroepen tot de wereldwijde nr. 1 in de categorie ‘Training programs’. De notering is een erkenning voor “uitzonderlijke prestaties op gebieden als omzetgroei, financiële kracht en stabiliteit, en merkbekendheid”. De laatste jaren eindigt LMI steeds op deze hoogste plek.

De Leadership Management formule is volledig ingericht op het ontwikkelen van mensen en organisaties en werkt met voornamelijk managers en directieleden in organisaties. Kenmerkend voor LMI is de aanpak die leidt tot blijvende resultaten en een snel rendement.

Franchisegever Edwin Hoek: “Wij zijn erg blij met deze herhaaldelijke erkenning voor onze franchise. Eerder zijn onze producten al onderscheiden als “beste en meest innovatieve programma’s” en deze waardering voor de franchise maakt het plaatje compleet. Ook in Nederland groeit onze organisatie overigens flink door. Mede door het thuiswerken neemt ook de interesse in onze online dienstverlening aan managers en directieleden toe.”

Ontvang gratis meer informatie over LMI Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

LMI Nederland

×