Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

LMI franchise voor het 5e jaar op rij uitgeroepen tot nr. 1 wereldwijd

De Leaderschip Management (LMI) franchise is door Entrepreneur Magazine voor het 5e jaar op rij uitgeroepen tot de wereldwijde nr. 1 in de categorie ‘Training programs’. De notering is een erkenning voor “uitzonderlijke prestaties op gebieden als omzetgroei, financiële kracht en stabiliteit, en merkbekendheid”.

De Leadership Management® formule is volledig ingericht op het ontwikkelen van mensen en organisaties en werkt met voornamelijk managers en directieleden; op locatie, online of een combinatie daarvan. Kenmerkend voor LMI is de bijzonder praktische aanpak die leidt tot blijvende verbeteringen en een gegarandeerd rendement.

Franchisegever Edwin Hoek: “Het wordt bijna vanzelfsprekend dat onze franchise deze erkenning jaar na jaar ontvangt. Desondanks blijven wij onze formule en aanbod hard door-ontwikkelen. Eerder werden onze producten al tot “beste en meest innovatieve programma’s” uitgeroepen. Daarnaast is recent onze certificering door CPION verlengd en zijn alle producten sinds deze week ook digitaal leverbaar. De altijd al hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening worden daarmee extra onderstreept.”

LMI Nederland

Leadership Management International (LMI) werkt in meer dan 90 landen met de leidinggevenden in goedlopende MKB-bedrijven. Zelfs in goedlopende bedrijven is vaak nog veel te verbeteren en LMI beschikt over het meest praktische gereedschap om ervoor te zorgen dat er, behalve hard, vooral ook slimmer, effectiever en meer als een team wordt gewerkt. Gewaardeerde punten van LMI zijn bewezen en complete aanpak, de materialen van wereldklasse en mens- en resultaatgerichte begeleiding op de werkplek.

Ontvang gratis meer informatie over LMI Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

LMI Nederland

×