Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

LMI Franchise wederom uitgeroepen tot nummer 1

Leadership Management (LMI) franchise is door Entrepreneur Magazine opnieuw uitgeroepen tot de wereldwijde nr. 1 in de categorie ‘Training programs’. De notering is een erkenning voor “uitzonderlijke prestaties op gebieden als omzetgroei, financiële kracht en stabiliteit, en merkbekendheid”. Ook in eerdere jaren eindigde LMI op deze hoogste plek.

De Leadership Management formule is volledig ingericht op het ontwikkelen van mensen en organisaties en werkt met voornamelijk managers en directieleden in organisaties. Kenmerkend voor LMI is de aanpak die leidt tot blijvende resultaten en een snel rendement.

Franchisegever Edwin Hoek: “Wij zijn erg blij met deze herhaaldelijke erkenning voor onze franchise. Eerder zijn onze producten al onderscheiden als “beste en meest innovatieve programma’s” en deze waardering voor de franchise maakt het plaatje compleet. Ook in Nederland groeit onze organisatie overigens flink door. Mede door het thuiswerken neemt ook de interesse in onze on-line dienstverlening aan managers en directieleden toe.”

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over De Leaderschip Management (LMI)[/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×