Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

LMI Nederland: ‘Beter dan training of cursus’

“Wij worden vaak in het hoekje van cursussen en trainingen gestopt”, is de ervaring van LMI-franchisegever Edwin Hoek. “Ten onrechte.”

“Een training of cursus leidt vrijwel nooit tot een structurele verandering in de bedrijfscultuur, werkwijze en resultaten. Je bent daarbij een dag of een paar dagen weg van je werkplek en als terugkomt is het druk, zakt het geleerde snel weg en doe je er in de praktijk meestal niets meer mee. Wij gaan een stuk dieper, omdat we in de praktijk op maat helpen implementeren wat werkt. Wij ontwikkelen mensen in organisaties zodat er meetbaar betere resultaten worden geboekt.

“Soms denken mensen dat wij alleen personen ontwikkelen”, heeft Hoek ervaren. “Maar wij ontwikkelen juist ook volledige organisaties, in samenhang, waardoor mensen als één gaan samenwerken en samen focussen op wat ze willen bereiken. Wij helpen elke deelnemer om persoonlijk het verschil te maken en elke organisatie om een direct meetbaar rendement op de investering te boeken.”

“Uiteindelijk gaat het erom dat het bedrijf of de organisatie waarbij je werkt gezond is, groeit en bijdraagt aan deze wereld. De beste en snelste manier om dat te bereiken is door jezelf als persoon en bedrijf steeds weer opnieuw uit te vinden. Persoonlijke ontwikkeling is daarbij de drijvende kracht!”, aldus Edwin Hoek.

Leiding op afstand

Een van de LMI-franchisenemers is Evert Lassche. Zijn LMI Nederland vestiging in Noord-Holland is in 6 jaar aanzienlijk gegroeid. Er is werk voor 4 managing partners en het aantal opdrachten blijft groeien. Afgelopen najaar publiceerde Lassche een blog ‘Leidinggeven op afstand’. “Veel leidinggevenden zijn gewend om alleen maar op de werkvloer leiding te geven. En hoe gaat dat dan als de medewerkers vanuit huis moeten werken? Dan moet je op een andere manier gaan sturen. Je ziet elkaar niet meer bij de koffieautomaat. Werknemers moeten meer zelfstandig invulling geven aan hun werk. Dat leidt tot de vraag: Hoe richt je dat effectief in?”, aldus Evert Lassche.

Het gaat om de mensen

“Als leidinggevende in een bedrijf moet je van je mensen houden”, stelt Kees van der Wal, die in 2019 als managing partner bij LMI begon. “Succes gaat niet om de aandeelhouders, maar om de mensen. Al toen ik kennismaakte met LMI sprak de methode me enorm aan. De waarden en ethiek die het fundament vormen van de methode passen precies bij mij.”

Van der Wal heeft zijn hele loopbaan in het bedrijfsleven doorgebracht. “Ervaring heb je wel nodig, want je moet de uitdagingen kennen en de taal spreken. Ik heb me tijdens mijn hele carrière gericht op effectief werken en communicatie. Het ontwikkelen van mensen op dat gebied is heel boeiend”, aldus Kees van der Wal.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over LMI![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×