Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

LMI Nederland: De franchise waar franchisenemers écht samenwerken

Bij LMI ben je als franchisenemer natuurlijk zelfstandig ondernemer. Maar je wordt ondersteund in je persoonlijke groei en er staan altijd collega’s met raad en daad klaar wanneer dat nodig is.

Het gaat om de mensen

Met 20 jaar praktijkervaring in de retailsector en groothandel begon Kees van der Wal in 2019 als managing partner bij LMI. “Je hebt 80% van het succes in eigen hand. LMI is geweldig gereedschap om mee te werken, maar het gaat ook om een persoonlijke klik. Mijn klanten kopen dus ook mij. Als je goede resultaten boekt, levert dat referenties op waarmee je verder kunt.”

“Als leidinggevende in een bedrijf moet je van je mensen houden”, stelt Van der Wal. “Succes gaat niet om de aandeelhouders, maar om de mensen. Je moet de uit- dagingen in het bedrijfsleven kennen en de taal spreken. Het ontwikkelen van mensen op dat gebied is heel boeiend. Een van mijn klanten is een bedrijf dat in chemicaliën handelt. Ik ben daar begonnen met het begeleiden van 1 persoon, maar stap voor stap komen er steeds meer mensen bij. Succes praat zich snel rond.”

Drempel is laag

Franchisenemer Evert Lassche (Noord-Holland): “Mensen die willen ondernemen zijn van harte welkom bij ons. Je voelt altijd drempelvrees als je de stap naar zelfstandig ondernemerschap maakt. De drempel bij LMI is laag, omdat alles geregeld is. Je krijgt een hele opleiding, we leren je te verkopen, en we werken in de formule veel samen. Je kunt altijd een collega bellen, er worden veel gezamenlijke dingen gedaan. Je doet op die manier nieuwe inspiratie op en je staat er niet helemaal alleen voor.”

Gesprek met kandidaten

LMI is altijd geïnteresseerd in mogelijke nieuwe franchise- nemers. Hoek: “In Midden-Nederland en Noord-Brabant zijn we op dit moment in gesprek met mogelijke nieuwe collega’s. In de gesprekken die we voeren kijken we of een kandidaat waarden en normen hanteert die bij de onze passen. En of ze echt de passie hebben om mensen en organisaties in hun ontwikkeling te ondersteunen. We zoeken collega’s die van aanpakken weten en die zich niet alleen voor klanten maar ook voor elkaar willen inzetten. Daarnaast mikken we op een team met diverse kwaliteiten. Door de verschillende invalshoeken kunnen we elkaar en klanten nog meer versterken.”

Ontvang gratis meer informatie over LMI Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

LMI Nederland

×