Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

LMI Nederland: ‘We werken samen aan de ontwikkeling van LMI’

“Men denkt vaak dat LMI een cursus of training verkoopt”, is de ervaring van LMI-franchisegever Edwin Hoek. “Maar bij een training of cursus ben je een dag of een paar dagen weg van je werkplek, en als je terugkomt wordt het geleerde meestal weinig of niet gebruikt. Wij begeleiden een organisatie, werken met mensen op de werkplek, tijdens hun werk, en gaan met ons proces een stuk dieper. Ons doel is letterlijk dat van onze klant: Het boeken van concrete resultaten en rendement. Zo nodig zetten we ons daarvoor ook extra in, zonder direct een factuur te gaan sturen.”

Maar hoe doen jullie dat dan met deelnemers die gedeeltelijk of helemaal vanuit huis werken? Hoek: “Onze methoden en materialen zijn helemaal voorbereid op online begeleiding. Natuurlijk blijft het fijner om fysiek over de vloer te komen, want dan heb je een ander soort contact. Bij online contact mis je bepaalde indrukken en informatie. Dat is trouwens ook een belangrijke uitdaging voor ondernemers bij het op afstand leidinggeven aan thuiswerkende mensen. Onze doelgerichte aanpak helpt hen om medewerkers zelfstandig te laten werken, om duidelijke voortgang te boeken en om gemotiveerd en betrokken te blijven.”

Leiding op afstand

Een van de LMI-franchisenemers is Evert Lassche. Zijn LMI- vestiging in Noord-Holland heeft twee managing partners en het is druk. Daarnaast publiceerde Lassche het e-book ‘Leidinggeven op afstand’. “Veel leidinggevenden zijn gewend om alleen maar op de werkvloer leiding te geven. Hoe doen ze dat als de medewerkers vanuit huis werken? Mensen zijn soms onzeker over hun werk en minder creatief. Ze worden eerder afgeleid door onderbrekingen van buitenaf. Kleine conflicten worden sneller groot gemaakt. Dat heeft in de basis te maken met: hoe ga je met elkaar om, en hoe geef je elkaar vertrouwen.”

‘De franchise waar franchisenemers écht samenwerken’

Bij LMI ben je als franchisenemer natuurlijk zelfstandig ondernemer. Maar je wordt ondersteund in je persoonlijke groei en er staan altijd collega’s met raad en daad klaar wanneer dat nodig is.

“We werken samen aan de ontwikkeling van LMI, en franchisenemers helpen elkaar door het delen van ideeën en ontwikkelingen”, vertelt franchisegever Edwin Hoek. “Momenteel werken we samen aan een update van onze website. We houden interne verkooptrainingen en onze wereldconferentie van 2023 zal weer een fysiek meerdaags evenement zijn.”

Ontvang gratis meer informatie over LMI Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

LMI Nederland

×