Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

LMI-programma krijgt CPION-goedkeuring en STAP-budget

De Leadership Management (LMI) organisatie is wereldwijd al sinds 1966 het meest effectieve instituut voor leiderschapsontwikkeling. Hoewel daarvoor de resultaten bij klanten maatgevend zijn, heeft nu ook de CPION-organisatie het LMI “Effectieve Persoonlijke Productiviteit” (EPP) ontwikkelprogramma beoordeeld en gecertificeerd.

De CPION-Toetsingscommisie oordeelde als volgt: “EPP is een ontwikkelprogramma dat vanuit de persoonlijke situatie van de deelnemer gewenste verbeteringen vaststelt, en vervolgens, deze verbeteringen doorvoert om (persoonlijke- en) organisatiedoelen te bereiken. Een interessant en goed opgezet programma. Hierin valt specifiek de intake- en evaluatiewijze positief op. Concreet, passend en zowel vanuit beleving als doelgerichtheid een voorbeeld voor anderen.”

LMI Franchisegever Edwin Hoek zei hierover: “Deze certificering bevestigt de gedegen en resultaatgerichte opzet van het EPP-ontwikkelprogramma, vanuit een professioneel educatief oogpunt. Klanten rapporteren vaak dat deelnemers, naast meer zelfvertrouwen en daadkracht, door EPP 20% tot 40% meer productief zijn. Bedrijven passen EPP momenteel dan ook veel toe om de mensen die ze hebben meer productief te maken.”

STAP-Subsidie

De CPION-certificering betekent dat er ook voor het LMI EPP ontwikkelprogramma €1000 STAP-subsidie kan worden aangevraagd. Hoewel alle LMI-ontwikkelprogramma’s een gegarandeerd hoog rendement garanderen bieden, maakt deze subsidie het EPP-programma nóg aantrekkelijker.

De volgende aanvraagperiode voor STAP-subsidie start op 28 februari 2023 om 10:00 uur. Potentiële deelnemers vinden nadere informatie op het STAP-portaal van UWV.

Ontvang gratis meer informatie over LMI Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

LMI Nederland

×