LMI uitgeroepen tot beste en meest innovatieve ontwikkelaar leiderschap

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

LMI LEAD2016 Awards

Edwin Hoek, Directeur LMI Nederland

Franchiseformule Leadership Management Institute, waar LMI Nederland onderdeel van is, heeft tijdens het LEAD2016 event in Nashville in de Verenigde Staten de titels beste ‘wereldwijde/internationale leiderschap-ontwikkelprogramma’ en ‘innovatie in de uitvoering van leiderschap-ontwikkelprogramma’s’ binnen gehaald.

LEAD2016 Leadership Excellence, onderdeel van HR.com, beoordeelt al meer dan 30 jaar de top-leveranciers van leiderschap-ontwikkelprogramma’s op basis van hun strategieën en oplossingen. “Effectieve leiderschap ontwikkel-programma’s en activiteiten zijn een ‘must’ in de huidige zakenwereld. Zonder leiderschap zijn alle andere productiemiddelen ineffectief, of je nu een kleine, grote, non-profit of winstgerichte organisatie runt. Programma’s en personen die een Leadership Excellence Award ontvangen, hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van leiders”, aldus Debbie McGrath, CEO van HR.com.

Directeur van LMI Nederland, Edwin Hoek, is verheugd: “Dit is helemaal in lijn met de fantastische rendementen die we ook in Nederland met onze grootzakelijke en MKB klanten boeken; het gevolg van inmiddels 50 jaar ervaring en ontwikkeling.”

Interesse in de formule? Bekijk hier voor de mogelijkheden om aan te sluiten bij de formule.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website