Local Recruiter’s blik reikt verder dan het CV alleen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Local Recruiter, onderdeel van Solid Professionals Groep B.V., is intermediair partner voor werkgevers en werkzoekenden. Met vestigingen in Utrecht, Sneek en Heerenveen zijn zij volop aan het focussen op expansie.

Local Recruiter heeft jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling zijn zaken waar Local Recruiter zich mee bezig houdt.

”Samen met onze franchisenemers gaan wij voor kwaliteit. Dit is het meest zichtbaar in ons contact met opdrachtgever en werkzoekende; een persoonlijke benadering staat centraal in onze werkwijze. Wij nemen de tijd om beiden goed te leren kennen, om zo de beste match te realiseren. Daarnaast worden onze bedrijfsprocessen ondersteund door een kwalitatief hoogwaardig automatiseringssysteem. Dit stelt ons in staat optimale dienstverlening te bieden aan onze opdrachtgevers, werkzoekenden en niet te vergeten onze eigen medewerkers.” aldus Marcel van Wersch van Local Recruiter.

Werkend bij een uitzendbureau of heeft u ervaring in de arbeidsbemiddeling en denkt u: ‘dit kan ik zelf ook!’? Local Recruiter biedt u de kans om voor uzelf te beginnen. Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise