Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Lokale instanties met vitaal beroep getrakteerd op lunch door Délifrance

Délifrance vestigingen in Maastricht, Lelystad en Reeuwijk hebben zich van hun beste kant laten zien. Ze hebben lokale instanties getrakteerd op belegde baguettes. Zo heeft Délifrance Lelystad medewerkers van het St Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk verrast, Délifrance Maastricht Grote Straat het zorgpersoneel van het plaatselijke UMC+ ziekenhuis verrast en Délifrance Reeuwijk de plaatselijke brandweer, basisschool en mensen op de bouw verrast.

Wilbert Graveland van Délifrance Reeuwijk zegt hier over: ‘’Deze mensen houden het land draaiende. Het is fijn om op deze manier iets terug te kunnen doen en ze een hart onder de riem te steken.’’

‘’Het idee voor de acties is ontstaan doordat veel producten bij de groothandel tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten. Er wordt minder afgenomen, dus veel salades dreigden te worden weggegooid. Samen met het hoofdkantoor van Délifrance Restaurants hebben we toen besloten om deze voedselverspilling tegen te gaan en de producten aan een goed doel te schenken. Helemaal super is dat ook Délifrance Bakkerij zich bij dit initiatief heeft gevoegd en de baguettes beschikbaar heeft gesteld.’’ Aldus Astrid Huitema van Délifrance Lelystad.

Maud Dirkx van Délifrance Maastricht heeft een lokale groenteleverancier gevonden die alle benodigde groente belangeloos wilde leveren. ‘’Het is super dat we in deze tijd onze krachten kunnen bundelen en zo’n mooi initiatief kunnen steunen’’ Aldus Maud Dirkx.

[box]Wil je meer weten over Délifrance? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×