Ludo Campman nieuwe directeur Euretco Wonen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Euretco Hoevelaken

Ludo Campman treedt per 1 augustus a.s. in functie als directeur Euretco Wonen, waar onder andere de franchiseformule Decorette onder valt. Campman heeft veel ervaring in de woonbranche. Hij was onder meer commercieel directeur bij Koninklijke Auping en directeur van Hilding Anders Netherlands (Eastborn, Pullman en Jensen).

“Er ligt een grote uitdaging met volop kansen te wachten,” zegt Campman. “Als team gaan we ons de komende tijd focussen op een aantal thema’s, zoals online ontwikkelingen die er met name op gericht zijn om meer consumenten naar de winkels te krijgen. Euretco neemt een bijzondere positie in tussen aangesloten ondernemers en leveranciers. Ik geloof in de kracht van samenwerking binnen deze driehoek, met oog voor elkaars kwaliteiten en verantwoordelijkheden. Werken aan relaties staat voor mij centraal, net als de toegevoegde waarde van Euretco richting ondernemers én leveranciers. Het zelfstandig ondernemerschap heeft een rijk verleden en een mooie toekomst binnen een dergelijk partnership.”

Harry Bruijniks, CEO van Euretco, heeft veel vertrouwen in de versterking van de organisatie met Ludo Campman. “Ludo kent de woonbranche door en door en weet uit de praktijk hoe leveranciers en ondernemers elkaar kunnen versterken. Met zijn kennis en ervaring kan Euretco Wonen de nieuwe koers met volle kracht inzetten.”

Ellen Oord is per 1 augustus jl. in functie als Manager meubelen en slapen bij Euretco Wonen. Oord was hiervoor Category Manager wonen bij wehkamp.nl. Lees hier meer.
Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise