Lustrum voor franchisenemer Fortune Coffee

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisenemer Ad Thijs heeft  onlangs zijn vijf jarig ondernemerschap bij Fortune Coffee gevierd. Fortune Coffee voorziet de zakelijke markt in koffie- en warme drankenbehoefte. Thijs beheert de regio Den Bosch. Hierin vallen onder andere de steden ’s-Hertogenbosch, Oss, Rosmalen en Uden. Het lustrum viert de franchisenemer tegelijk met het tekenen van een nieuw samenwerkingsovereenkomst voor een periode van vijf jaar.

De franchisenemer kijkt terug op een geslaagde periode. “De prognoses klopten allemaal en ik heb het bij Fortune reuze naar mijn zin.” In die vijf jaar dat Thijs franchisenemer is, heeft de formule ook een groei doorgemaakt. De marketingafdeling is gegroeid, de huisstijl is compleet vernieuwd en de website is aangepakt. Voor Thijs zijn er ook een aantal dingen veranderd. “Omzet technisch ben ik flink gegroeid en ik heb er een opslag bij.”

Nieuwe klanten worden bij Fortune Coffee op allerlei manieren gevonden. “De meeste klanten komen via via bij mij terecht. Daarnaast ontvang ik ook leads via de website. Maar het meest doeltreffend is toch de mond-op-mond reclame. Onlangs is er onder de Fortune klanten nog een groot onderzoek uitgevoerd. Dat daar dan goede cijfers uitrollen is een leuke beloning voor je werk”, aldus Thijs.

Thijs heeft voor de toekomst concrete plannen. “Ik zou graag uit willen breiden naar drie of vier bussen. Het liefst blijf ik dit werk doen tot mijn pensioen.”

De franchisenemer is zowel adviseur, verkoper, leverancier als probleemoplosser in één. “Het rechtstreekse contact met de mensen die ook zelf de koffie drinken, dat is mooi. Ik regel het voor jou van A tot Z.”

Ook eigen ondernemer worden bij Fortune Coffee? Vraag hier informatie aan en bekijk de mogelijkheden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise