Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Maak kennis met BLS Sign & Print

Sinds kort aangesloten bij de De Nationale Franchise Gids en staat dit jaar ook op de franchisebeurs Onderneem ‘t op 23 & 24 september.

BLS Sign & Print is een familiebedrijf dat sinds 1976 specialist is in reclame en signing in en rondom bedrijfspanden. Ons team bestaat uit 20 enthousiaste vakmensen. Je kan ons inzetten voor elk soort project, niets is ons te gek!

Wij verzorgen het gehele proces, van ontwerp tot productie en montage. De kracht van ons bedrijf is dat wij de machines in huis hebben om alles zelf te produceren. Op die manier hebben we de kwaliteit van de producten zelf in handen en kunnen wij, wanneer het nodig is, snel schakelen om direct te kunnen leveren. Naast een machinepark waar wij erg trots op zijn beschikken wij ook over 3 eigen hoogwerkers en 4 montage voertuigen. Daarnaast regelen wij ook vergunningen en doen wij constructieberekeningen.

BLS Sign & Print is al druk bezig met de voorbereidingen van de beurs. Als je op een beurs gaat staan met je bedrijf komt daar veel bij kijken. De basis voor een goede beursdeelname is een beursstand die opvalt. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om je stand op te laten vallen zoals wand logo’s, fotobehang, textielframes, displays, promotiematerialen, etc. Je kan het zo opvallend maken zoals je zelf wilt. Kom je er niet helemaal uit hoe je jouw stand wilt inrichten, dan denken onze ontwerpers graag met je mee!

Benieuwd hoe wij gaan opvallen op de beurs? Nieuwsgierig wie wij van BLS Sign & Print zijn? Bezoek ons op de Onderneem ‘t Beurs 2022! Met plezier ontmoeten wij (toekomstige) franchise ondernemers onder een genot van een drankje en een hapje bij onze opvallende stand. Zien wij jou daar?

Jamy Been Accountmanager

‘Welke uitdaging geef jij ons?’

×