Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Livera organiseert informatieavond in nieuwe pop-up store

20 augustus 2019

Tijdens de Bodyfashion Days op 25 en 26 augustus en op 3, 4, 5 en 9 september kunnen potentiële franchisenemers kennismaken met de pop-up store in het Bodyfashion Center in Almere. Op deze dagen maakt u vrijblijvend kennis met de Livera franchiseformule. Zo komt u in contact met salesmanager Karin Wessels en vertelt ze graag over het franchisemodel met een gegarandeerde marge.  

Livera wil haar formule verder uitbreiden en is op zoek naar franchisenemers. Tijdens de Bodyfashion Days in het Bodyfashion Centre in Almere kunnen potentiële franchisenemers kennis met ons maken tijdens een vrijblijvend gesprek. Vind je het interessant om te horen hoe het Livera franchisemodel werkt en wil je op de hoogte zijn van wat er speelt in de branche? Ook dan gaan we graag het gesprek met je aan! Want waar veel retailformules sluiten, groeit Livera dit jaar met minimaal 4 nieuwe winkels, wordt er druk gereloceerd en verbouwd door onze franchisenemers en zijn wij tot nu toe in staat geweest om geschikte overname-kandidaten enthousiast te maken over bestaande winkels.

“Hoe we dat doen?” Karin Wessels, salesmanager Livera, en Martin van Willigen van Customer Factory vertellen je het graag tijdens de Bodyfashion Days.

×