Jouw Marktkraam maakt groei door

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Jouw Marktkraam maakt een sterke groei door. Het doel van de formule was om de teller van het aantal vestigingen voor eind 2015 op 20 te zetten. Jouw Marktkraam telt momenteel 27 vestigingen verspreid door het hele land. Naast het behalen van deze doelstelling richt de formule zich door middel van de verkoop via kraamverhuur aan ondernemers ook op duurzaamheid. Dit meldde RetailDetail onlangs.

Jouw Marktkraam is een formule die in twee jaar uitgroeide tot een geaccepteerd verkoopkanaal voor nieuwe, vintage en zelfgemaakte spullen. Het concept van de formule speelt in op duurzaamheid, de verspillingsmaatschappij en de trend om originele en vintage spullen te verzamelen.

De formule biedt ondernemers en hobbyisten een platform om spullen in de etalage te zetten. Deze ondernemers kunnen een kraam voor een week of langer huren. De ondernemers beslissen zelf over de inrichting van de kraam en de prijzen van de producten. Vervolgens hebben de ondernemers er geen omkijken meer naar. De verkopen worden verzorgt door een medewerker van Jouw Marktkraam en zijn te volgen via een app.

Bron foto: www.jouwmarktkraam.nl

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.