Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Maaltijd Compleet: Erkend lid van de NFV

Maaltijd Compleet is per januari 2024 Erkend Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden. De toetsingscommissie van de NFV heeft de franchiseformule bezocht en getoetst aan de kwaliteitscriteria die zij stelt aan het volwaardig lidmaatschap, het Erkend lidmaatschap.

Naast een beoordeling van de exploitatiebegroting en het contract, worden zowel de commerciële als de financiële aspecten van de formule beoordeeld door de NFV. Om Erkend lid te kunnen worden moet een franchiseorganisatie aan voorwaarden voldoen die de betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit van de organisatie waarborgen. Elke drie jaar vindt er een hertoetsing plaats.

Over Maaltijd Compleet

Maaltijd Compleet heeft als missie om maaltijden te bereiden voor iedereen die vers, gevarieerd en lekker wil eten, zonder dat de klant daar zelf urenlang voor in de keuken hoeft te staan. De maaltijden zijn dan ook niet alleen vers, maar ook snel bereid. Even verwarmen in de oven of magnetron en de klant kan genieten van een heerlijke maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden wekelijks op een vaste dag. Vanuit onze keuken tot in de koelkast van de klant, Maaltijd Compleet biedt persoonlijke service! Voor meer informatie: www.maaltijdcompleet.nl

Over de NFV

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland en vertegenwoordigt het merendeel van de toonaangevende franchisegevers (in de sectoren food, non-food, dienstverlening, horeca en gezondheidszorg).

Ontvang gratis meer informatie over Maaltijd Compleet

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Maaltijd Compleet

×