Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Maaltijd Compleet sluit zich aan bij De Nationale Franchise Gids

Maaltijd Compleet is een maaltijdservice die verse en lekkere maaltijden bij de consument aan huis levert. De formule is opgezet door franchisenemers en is nu naar eigen zeggen klaar voor de uitrol van de formule over Nederland.

“Wij zijn uniek omdat wij de enige onafhankelijke maaltijdaanbieder van Nederland zijn”, aldus franchisegever Frans Thomas. “Wij bepalen namelijk zelf waar wij de maaltijden inkopen. Daardoor kunnen wij voortdurend scherp zijn op de kwaliteit en de prijs van onze maaltijden. Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij indien nodig switchen en kunnen wij de beste voorwaarden bieden. Daar is iedereen mee gebaat, zowel de klant als onze franchisenemers”.

Frans Thomas is zelf ook franchisenemer. “Zelf doe ik regio Assen, mijn collega Jeroen doet de regio Flevoland. Ik vind het niet alleen hartstikke leuk maar ik vind het ook belangrijk dat je als franchisegever ook daadwerkelijk naast je franchisenemers staat. In onze visie is dat ook een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle franchiseformule. Het is gezamenlijk ondernemen, samen maak je het succes. Als franchisegever heb je veel meer recht van spreken als je zelf ook franchisenemer bent.

De vraag naar verse kwalitatieve maaltijdbezorging aan huis is de laatste jaren enorm toegenomen. Dit komt onder andere doordat de overheid stimuleert dat ouderen langer zelfstandig blijven wonen en omdat ouderen minder snel in een verpleeg- of ziekenhuis worden opgenomen. Thomas: “We zien echter ook dat steeds meer jongere mensen gebruikmaken van onze service. In dat opzicht profiteren wij ook van de hausse die thuisbezorging doormaakt. Ik zie de markt ook vanuit andere doelgroepen nog flink groeien.”

×