Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Maarten Knibbeler verovert regio met Eten met gemak

Eten met gemak breidt haar bezorggebied in februari 2019 uit met een nieuwe franchisenemer, Maarten Knibbeler. Maarten verovert daarmee een nieuwe regio voor Eten met gemak en al de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Schinnen, Simpelveld en Voerendaal.

Droom verwezenlijken

Na ruim vijftien jaar werkzaam te zijn geweest in de logistieke sector als planner vond Knibbeler het tijd om zijn droom te verwezenlijken: Een eigen onderneming waarbij persoonlijk contact en een goede service hoog in het vaandel staan. “Ik merkte op in mijn regio dat het bij veel mensen vaak aan tijd en mogelijkheden ontbreekt om gezond en lekker te kunnen eten. Daarbij zijn er ook (voornamelijk) senioren die het gewoonweg niet meer kunnen volbrengen om een maaltijd te bereiden en wordt er in het bedrijfsleven vaak niet gekozen voor een gezonde maaltijd” vertelt Knibbeler.

De Limburger heeft zichzelf als doel gesteld dat iedereen moet kunnen genieten van een goede maaltijd: “Ik ben als Bourgondiër opgevoed, lekker eten is mij met de paplepel ingegoten. Door het leveren van de verse maaltijden aan huis wil ik dit voor alle Limburgers mogelijk maken!”

“Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten”, sluit Knibbeler af.

Eten met gemak

Eten met gemak is als franchiseformule onderdeel van Food Connect. In korte tijd is de succesvolle formule gegroeid naar 26 franchisenemers, die in hun eigen bezorggebied de klanten smaakvolle maaltijden aan huis bezorgen.

×