Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mail Boxes Etc. kiest voor franchise

Mail Boxes Etc. is specialist in het verzenden van nationale en internationale verzendingen, printopdrachten, grafisch ontwerp, micro-logistiek en domiciliediensten. Mail Boxes Etc. (MBE) bepaalt precies de beste oplossing, afhankelijk van de bestemming, de grootte en het tijdstip dat het pakket moet arriveren. De cliënt bespaart kosten, wint tijd en is verzekerd van een veilige verzending die op tijd arriveert.
Succes in Amerika

Eigenaar Moshé Issaharov zag het succes van MBE in de V.S. en besloot drie jaar geleden om de rechten voor Nederland aan te kopen. “De formule is wereldwijd een groot succes en groeit als kool”, vertelt Issaharov. “Hoewel MBE een franchiseformule is, koos ik ervoor om eerst een eigen vestiging op te starten. Zo weet ik precies weet wat het beste werkt in Nederland. Ik koos voor Venlo. Niet alleen omdat ik in de buurt woon maar ook omdat als het in Venlo werkt, dan werkt het ook in andere plaatsen van Nederland. Het begin was niet gemakkelijk. Maar na wat kleine aanpassingen ging het bedrijf lopen. Ondanks corona is ook 2020 een goed jaar voor ons geweest. Ik zie de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”

Laagdrempelig verzenden

MBE richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere markt, op het MKB en de consument. “Vandaar werken we vanuit een winkel. Dat is laagdrempelig en goed voor de marketing. Naast verzendingen kan de cliënt ook bij ons terecht voor drukopdrachten, grafisch design, bouwen van websites en het inrichten van het hele e-commerce proces”, aldus Issaharov.

Franchise in Nederland

MBE wil expanderen door middel van franchise. Plan is om in 2021 drie vestigingen te openen. Issaharov: “De formule staat nu als een huis. Het business – model zelf is, getuige het succes, ijzersterk. Dat gaat overal in Nederland werken. Bart van der Schoot van De FranchiseAdviseur begeleidt ons hierbij. Het succes zit hem vaak in kleine dingen. De formule, het handboek, de franchiseovereenkomst, het opleidingsprogramma, de begeleiding, echt alles is doorgelicht.”

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Mail Boxes Etc.![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

×