Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mano Bowls gaat uitbreiden met franchise

In 2018 heeft Mano’s zijn deuren voor het eerst geopend in Leiden. De formule maakt poké bowls die de klant volledig zelf kan samenstellen. Nu vindt Mano Bowls het tijd om uit te breiden en zijn ze op zoek naar ondernemers om de eerste franchisevestigingen te openen.
Mano Bowls

Een aantal jaar geleden combineerde drie broers uit Leiden hun passie voor poké bowls en opende hun eigen seafood winkel Mano Bowls. Mano’s specialiseert zich in poké bowls. Deze maaltijden bereiden zij op een eerlijke en duurzame manier. Het genieten van een gezonde maaltijd staat centraal bij Mano Bowls. Er wordt ook rekening gehouden met specifieke eet behoeftes. Zo kunnen de maaltijden ook vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij of halal worden bereid. De klant kan zelf de poké bowl samenstellen, zo is elke maaltijd uniek.

Urban identity

Mano’s hanteert een urban design dat de focus legt op Hawaïaanse kleuren van de oceaan en de natuur. “Zo ontstaat er een combinatie van strak en gezellig. Ook een positieve werksfeer en een warm gevoel voor de klant staan centraal. Met elke ontwikkeling die wordt doorgezet binnen de formule blijven de kernwaarden makkelijk, gezond en duurzaam voorop staan”, aldus Diar Hussein één van de oprichters van Mano Bowls.

Mano Bowls zoekt ondernemers

Mano Bowls is van start gegaan met franchise. Hiervoor zijn zij op zoek naar franchisenemers die ervan houden om samen te werken en waarde hechten aan een warme werkomgeving. Mano’s biedt tevens ondersteuning aan de franchisenemers door o.a. een opleiding, training traject en het vinden van een juiste locatie. Ervaring in de horeca en als leidinggevende is een pré.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Mano Bowls![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

×