Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mano’s opent vestiging op Amsterdamse toplocatie

De nieuwe vestiging van Mano’s opent op een toplocatie aan de Ferdinand Bolstraat, naast YoYo en tegenover de McDonald’s. Het is de derde vestiging en eerste franchise. Drie broers hebben samen het concept opgericht in 2018 aan de Aalmarkt in Leiden. In dezelfde stad hebben zij ‘The Poké Club’ opgericht. Een verzamelnaam voor duurzame concepten. Hier vallen meerdere formules onder, namelijk Moana Poké en Mano’s.

De concepten zijn gefinetuned in de sleutelstad en zullen in het derde en vierde kwartaal dit jaar worden uitgebreid. Het is een soort liefdesverklaring voor de stad waar het allemaal begonnen is. Er is bewust gekozen om 2 jaar aan het plan te werken voordat de franchisenemers een kans krijgen.

Het begon als een droom van drie broers na een tussenjaar in California en drie jaar later draait The Poké Club 2 miljoen omzet. De verwachting is dat er vijf nieuwe vestigingen dit jaar van start gaan.

De nieuwe vestigingen worden het absolute uithangbord van Hawaiiaanse Poké. “We gaan er extra moeite in steken. Alle vestigingen krijgen een terras. We willen qua locatie, inrichting en service het beste aanbieden.”]

×