Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Marco van Bergen opent derde Jumbo in Oss

Dit voorjaar wordt in Oss een derde Jumbo-vestiging geopend. Deze vesting komt op de plaats van waar nu nog een Emté-supermarkt gevestigd is. De eigenaar van deze nieuwe vestiging wordt Marco van Bergen, de supermarkthouder die ook al twee andere Jumbo-vestigingen in Oss heeft.

De Emté-supermarkt zal begin dit voorjaar omgebouwd worden naar de Jumbo-formule. Uiteindelijk moeten de deuren begin juni geopend worden. Eigenaar Van Bergen wil dat de exploitatie van deze derde vestiging in handen komt van familie Van Beren, zo vertelt hij aan Regio Oss. Het marktgebied is na 35 jaar ondernemen in Oss bekend terrein voor de familie.

Emté heeft volgens Van Bergen jarenlang een goede omzet gedraaid en daarom ziet hij mogelijkheden voor een derde vestiging. Met een verbouwde Jumbo hoopt hij nog een stijging van de omzetcijfers te kunnen realiseren. De derde vestiging zorgt voor een versteviging van de marktleiderspositie in Oss. Daarmee worden 50.000 klanten per week van hun boodschappen voorzien.

Jumbo Nederland

Binnen Nederland heeft Jumbo 647 vestigingen, waarvan er 349 in handen zijn van franchisenemers. Van Bergen is al eigenaar van een supermarkt aan de Wolfskooi en aan de Vierhoeksingel. Daar komt nu de Kardinaal de Jongstraat bij.

×