Margaret Remken opent Perfect Age Beauty Center Laren

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 2 april jl. heeft Margaret Remken haar eigen beautysalon in het door haar geliefde Laren geopend. Daarmee sloot ze zich aan bij Perfect Age Beauty Center als franchisenemer. Hiervoor was Margaret 23 jaar eigenaresse geweest van een groot schoonheidsinstituut in Amstelveen.

De keuze om zich te vestigen in Laren was snel gemaakt: “Het Gooi voelt voor mij als een tweede thuis. Ik wilde graag een nieuw bedrijf oprichten en verhuizen naar het Gooi. Om die reden was de keuze om in Laren te starten snel gemaakt. Via www.denationalefranchisegids.nl werd ik rechtstreeks in contact gebracht met Perfect Age Beauty Center. Dit kwam op mijn pad en vond dit meteen een prachtig concept wat uniek is in de branche.”

Het unieke concept sprak Remken aan: “Uniek in de zin dat we werken met de Perfect Age Cosmeceuticals verzorgingslijn én de Perfect Age Supplements lijn; verzorging van binnenuit én van buitenaf! Perfect Age Beauty Center werkt samen met een team van specialisten waar je als franchisenemer gebruik van kunt maken zoals onjectables en botox door cosmetisch arts Robert Schoemacher, cryolipolyse (vetcel bevriezing), ontharen met laser, permanente make-up etc.. Door de hoge eisen die Perfect Age Beauty Center stelt aan haar franchisenemers kan de kwaliteit ook worden gewaarborgd. Het is echt je eigen zaak, zo voelt het ook. Het voordeel van franchise, is dat je houvast hebt aan een goed doordacht concept, ook de PR wordt landelijk geregeld. Daarnaast heb je veel vrijheid in het ondernemerschap.”

De opening op 2 april jl. verliep erg positief. Remken: “De opening was een groot succes. De opening werd verricht door burgemeester van Laren, de heer Roest. Naast de burgemeester was uiteraard ook Robert Schoemacher aanwezig. Robert was erg enthousiast, hij vond het een opening wat goed past in het Gooi.”

Perfect Age Beauty Center is een franchiseformule voor de startende en bestaande schoonheidsspecialist. Wilt u franchisenemer worden bij Perfect Age Beauty Center? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.