Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mark Verwijst neemt Eten met gemak regio Den Bosch over

Mark Verwijst heeft per 2 augustus de volledige regio van Eten met gemak-franchiser Sandra Koningstein overgenomen. Daarmee krijgen de klanten in de omgeving van Den Bosch een nieuw gezicht te zien bij het bezorgen van de maaltijden: “Maar dat is dan ook het enige verschil, want de kwaliteit zoals men dat gewend is zal worden gewaarborgd”, zegt Verwijst, die jarenlang ervaring opdeed in de horeca.

De klanten in de regio Den Bosch krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week koelverse maaltijden aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht.

Verwijst heeft het stokje overgenomen van Sandra Koningstein, die haar opvolger de laatste weken kennis heeft laten maken met haar klanten en maaltijden. Verwijst is daarmee in korte tijd volledig op weg geholpen: “Sandra en ik zijn de laatste weken samen op pad geweest, waardoor ik de klanten al heb leren kennen en zij alvast kennis hebben kunnen maken met mij”, spreekt de enthousiaste Verwijst over de maaltijdservice.

De eerste routes heeft Verwijst inmiddels al zelfstandig gereden en de klanten zijn al gewend geraakt aan een nieuw gezicht aan de deur. De franchiser zorgt na de overname voor de volledige afhandeling van maaltijden in de gemeenten Bernheze, Best, Boxtel, ’s-Hertogenbosch, Laarbeek, Maasdonk, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Uden en Veghel.

Over Eten met gemak

Eten met gemak is als franchiseformule onderdeel van Food Connect, een autoriteit op het gebied van versbereide maaltijden en maaltijdcomponenten. In korte tijd is de succesvolle formule gegroeid naar 19 franchisers, die in hun eigen bezorggebied de klanten smaakvolle maaltijden aan huis bezorgen.

×