Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Marktgebied van uw formule bepalen? Big Data helpt u op weg

26 mei 2015

first-retail

Baseert u de locatie van uw volgende vestiging alleen het aantal inwoners van het marktgebied? Of wellicht geeft u de regio aan de franchisenemer, puur omdat hij uit dat gebied afkomstig is? Hoe groot moet dat gebied dan precies zijn? Wat zijn de lokale bestedingen binnen uw branche? Wie zijn uw lokale concurrenten?

Veel franchiseformules bepalen op een ouderwetse manier hun expansie terwijl de franchisevestiging zelf bijna niet moderner kan. First Retail heeft hier een online oplossing voor.

Tegenwoordig is erg veel informatie bekend. Via bronnen als CBS, KVK, Funda, BAG, Strato, Kadaster  en spiders op het internet  is er een schat aan informatie die van grote waarde is voor de ondernemer en de formule. First Retail biedt een tool die op een overzichtelijke manier inzicht geeft in al deze informatie: de Quickscan. Economische, geografische, demografische en financiële gegevens als inwoneraantallen, gezinssamenstellingen, doelgroepen, leeftijden, geslachtsverdeling, inkomensindexen, bestedingen binnen de branche en concurrenten worden door middel van statistieken en kaarten weergegeven.

Wilt u ook dergelijke informatie tot uw beschikking hebben? Vraag dan hier een demo aan.