Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Master Franchisenemer gezocht voor Pita Pit

Fast-casual restaurant Pita Pit komt naar Nederland. Het van oorsprong Canadese bedrijf zoekt een Master Franchisenemer die kan helpen het concept met gezonde maaltijden en ter plekke bereide wraps in Nederland uit te rollen.

Pita Pit werd in 1995 opgericht als alternatief voor ongezonde afhaalmaaltijden. De oprichters liepen destijds vaak tegen het probleem aan dat het lastig was om gezonde afhaalmaaltijden te krijgen, zeker als het al wat later in de avond was. Ze zijn zich voornamelijk op gezonde wraps gaan richten en met succes!

Nummer 1 franchisegever in V.S.

Inmiddels heeft Pita Pit al 632 vestigingen verdeeld over 13 landen en zijn ze vorig jaar in Amerika door het toonaangevende Entrepreneurs Magazine verkozen tot nummer 1 franchisegever binnen hun branche. Franchisenemer Peter Brown vertelt: “Met franchising kan je nog steeds je eigen ideeën toepassen binnen je vestiging, maar is er ook veel support om je helpen als je ergens tegenaan loopt waar je hulp bij nodig hebt”.

Master Franchise Pita Pit

Om de uitbreiding naar Nederland te realiseren is Pita Pit op zoek naar een Master Franchisenemer. Dit moet iemand zijn die samen met zijn team het gevoel van Pita Pit kan overdragen op andere franchisenemers. Middels een ontwikkelingsplan zal de Master Franchisenemer hen helpen bij de opstart van vestigingen en nadien te helpen en bij te sturen. Ervaring in de horeca-sector is een pré.

×