Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Masterclass Franchising op 15 juni 2022

13 april 2022

Op 15 juni 2022 zal de Masterclass Franchising plaatsvinden. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Nederlandse Franchise Vereniging (NFV), Ludwig & Van Dam advocaten en Flynth Adviseurs & Accountants. Ben je bezig met het opstarten van je eigen franchiseformule, of heb je plannen om met franchise te starten? Tijdens de masterclass worden alle ins en outs over franchise besproken.

Deelnemen?

De masterclass wordt georganiseerd voor (potentiële) franchisegevers. Daarnaast kan deze gelegenheid interessant zijn voor nieuwe franchisemedewerkers van een franchiseformule.

Aan de deelname voor leden zijn geen kosten verbonden. Voor niet-leden bedragen de kosten € 50,-. Je ontvangt dan tevens de ‘menukaart franchising’. Dit document is de leidraad bij het opstellen van een franchiseovereenkomst. Heb je de menukaart al een keer bij ons bestel? Dan is de toegang gratis!

Locatie

De Masterclass Franchising zal plaatsvinden in het gebouw van Flynth aan Papendorpseweg 75 in Utrecht. De ochtend start om 10.00 uur en zal rond 12.30 eindigen. Inloop is vanaf 9.30 uur.

Bent u geïnteresseerd in de Masterclass Franchising? Aanmelden kan hier!

 

×