Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Husse van start in Nederland, op zoek naar franchisenemers

De sterk groeiende franchiseformule Husse heeft een masterfranchisenemer voor Nederland gevonden. Nu de masterfranchisenemer is gevonden zoekt de franchiseformule franchisenemers die zich bij de formule aan willen sluiten.

Husse is de Europese marktleider in levering van premium kwaliteit honden- en kattenvoeding en huisdieraccessoires aan huis. De formule heeft reeds al meer dan 750 vestigingen in Europa. Husse levert haar producten in echte Husse voertuigen rechtstreeks aan haar klanten, zonder bezorgkosten te rekenen.

Het bedrijf is gebaseerd op een eenvoudig model: haar klanten hoeven geen zakken af te dragen of naar winkels te reizen om kwaliteitsvoedsel voor de huisdieren te kopen. De klant plaatst een order online of telefonisch en vervolgens worden de producten afgeleverd bij de klant.

Iedere franchisenemer heeft exclusiviteit om in zijn of haar regio de Husse producten te verkopen. Ook krijgt de franchisenemer toegang tot een uitgebreid, kant-en-klaar CRM systeem en ontvangt de franchisenemer professionele marktondersteuning. Voordat er aan de slag gegaan kan worden, doorloopt de franchisenemer een opleiding bij de formule. Zodra de franchisenemer van start gaat wordt er dagelijkse ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Surhuisterveen aangeboden.

Wilt u meer weten over de formule? Of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Klik dan hier en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.