Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mathnasium zoekt master franchisenemer in Nederland

Mathnasium Learning Centers is een van de snelst groeiende franchiseformules met wereldwijd meer dan 1.000 locaties. Vanwege de snelle groei, is de internationale organisatie op zoek naar een Master franchisenemer voor Nederland.

Naschoolse wiskundeonderwijs op recordniveau

Mathnasium Learning Centers verzorgt lokaal bijlessen en biedt een uniek lesmethode die kinderen helpt om hun achterstand in te halen en vooruit te komen in de wiskunde, terwijl het vak leuk en boeiend wordt gemaakt. De vraag naar naschoolse wiskundeonderwijs staat op een recordniveau.

Uitstekende kansen in Nederland

Esti Ross van Mathnasium ziet dan ook uitstekende kansen in Nederland: “Wij leren kinderen op een speelse manier wiskunde echt leuk te vinden en te begrijpen. Dat gaat hand in hand. Bij ons wordt er niet uit het hoofd geleerd of eindeloos herhaald. Omdat ze het echt begrijpen blijft het ook op de lange termijn hangen.  Dat is niet onopgemerkt gebleven, vandaar groeien wij snel. Onze klanttevredenheid en -behoud is ongekend. Bovendien hebben we een uitgebreide ervaring opgedaan met het ondersteunen en ontwikkelen van onze business. Dit is ook terug te zien in de resultaten: wij boeken al 8 jaar op rij een forse winstgroei.”

[box]Wilt u meer weten over Mathnasium en hoe u ons franchiseconcept in Nederland kunt uitrollen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.[/box]
×