Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MatrasCleaner introduceert nieuwe methode en groeit door corona

MatrasCleaner reinigt matrassen inwendig met een droogreinigingsmethodiek. Naast deze methode, die de franchiseformule al sinds 2005 uitvoert, heeft MatrasCleaner onlangs een nieuwe methode ontwikkeld om alle organische vlekken zoals transpiratie, urine, koffie, thee en wijn uit matrassen te verwijderen. Ook groeit de formule door het coronavirus.
Nieuwe methode

De nieuwe methode, die het reinigen van organische vlekken erg eenvoudig maakt, zorgt voor ongeveer 50 procent van de omzet in de formule. Uniek aan deze methode is dat er geheel biologisch afbreekbaar vloeistof en activatiepoeder wordt gebruikt. Dit in combinatie met een LED paneel met 225 lampen op verschillende lichtfrequenties. Hierdoor verdwijnen de vlekken, zonder hier verder overheen te wrijven. De methode werkt op alle vlekken in matrassen.

Matrascleaner en corona

Door corona neemt de belangstelling voor MatrasCleaner toe. Dit komt doordat de formule niet alleen matrassen van particulieren reinigt, maar ook voor zakelijke klanten, zoals hotels, kinderdagverblijven, scheepvaart, B&B en vakantieparken. MatrasCleaner reinigt en desinfecteert matrassen, dit levert een bacteriedodende werking op wat de consument in de coronacrisis erg op prijs stelt.

[box]Wil je franchisenemer worden bij MatrasCleaner? Klik dan hier.[/box]
×