Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Maud Mol als vrouwelijke franchisegeefster bij Kipperij

In een wereld waar mannen vaak de boventoon voeren, biedt het verhaal van Maud Mol een sprankelend voorbeeld van ambitie en succes. Op haar 27e heeft Maud al een indrukwekkende positie in de franchisewereld veroverd als franchisegeefster bij Kipperij. Haar reis begon vijf jaar geleden, op haar 22e, toen ze haar eerste vestiging opende.

“Toen ik 22 jaar oud was, startte ik mijn eerste Kipperij-vestiging,” vertelt Maud. “Vanaf het begin hebben we alles zelf opgezet: van het samenstellen van het assortiment tot de verkoopstrategieën. Als vrouwelijke franchisegever heb ik unieke ervaringen en inzichten opgedaan. De uitdagingen die ik tegenkwam, hebben me sterker gemaakt en geholpen de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor succes.”

Maud vindt dat vrouwen andere perspectieven, creatieve oplossingen en een unieke benadering van leiderschap inbrengen. “Dit heeft niet alleen mijn persoonlijke groei bevorderd, maar ook de groei en het succes van Kipperij als franchiseformule.”

De Kracht van veerkracht en doorzettingsvermogen

De ervaringen van Maud laten zien hoe belangrijk veerkracht en doorzettingsvermogen zijn in de franchisewereld. “Een franchise opbouwen vereist niet alleen een goed bedrijfsmodel, maar ook een netwerk van betrouwbare partners en medewerkers. Ik heb geleerd dat goed leiderschap niet alleen gewenst is, maar essentieel voor groei en innovatie.”

Samen sterker

Maud geeft aan dat haar succes niet alleen aan haar eigen inspanningen te danken is, maar ook aan de sterke partners om haar heen. “Ik had dit nooit kunnen bereiken zonder de steun van sterke partners om me heen. Hun hulp, advies en samenwerking zijn van onschatbare waarde geweest,” legt Maud uit. “Samen hebben we barrières doorbroken en nieuwe mogelijkheden gecreëerd.”

Met een positieve blik op de toekomst moedigt Maud anderen aan om hun eigen dromen waar te maken. “Laat je niet tegenhouden en blijf trouw aan je visie. De toekomst van franchising is divers, er is plek voor iedereen die hard wil werken en durft te dromen,” aldus Maud. Maud kijkt ernaar uit om haar reis voort te zetten en verder te groeien met Kipperij. Met ambitieuze plannen in het vooruitzicht, is ze vastbesloten om haar merk nog sterker te maken en meer successen te behalen.

Benieuwd naar meer?

Wil jij ook deel uitmaken van het succesverhaal van Kipperij? Vraag dan nu meer informatie aan via het formulier hieronder en ontdek de mogelijkheden om zelf een succesvolle franchise op te zetten. Bezoek ook de informatiepagina van Kipperij op onze website voor meer details en inspirerende verhalen. Samen maken we de toekomst van franchising nog mooier!

 

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×