McDelivery breidt uit naar Den Haag

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na de introductie in Amsterdam/Amstelveen afgelopen zomer en de uitrol naar Rotterdam en Utrecht in september, start McDonald’s vanaf 1 november met McDelivery in Den Haag. McDonald’s gaat in samenwerking met UberEATS haar producten laten bezorgen vanuit de restaurants aan de Turfmarkt, Vlamingstraat, Buitenhof en vanuit de McDonalds’s Megastores.

Met de Haagse restaurants staat het aantal restaurants waar McDonald’s vanuit bezorgd inmiddels op 21. Algemeen directeur McDonald’s Nederland, Manu Steijaert, is verheugd over de uitrol van McDelivery naar de vier grote steden in Nederland.

Franchisenemers in Den Haag Ruud van der Velden en Hassan Chbab en hun teams zijn klaar voor deze nieuwe service: “De teams hebben heel veel zin om de inwoners van Den Haag te laten genieten van hun favoriete McDonald’s producten waar en wanneer ze maar willen via McDelivery”.

Ook biedt McDonald’s haar delivery fans nu de mogelijkheid om McCafé producten te laten bezorgen. Via de app van UberEATS wordt zichtbaar welke producten van McDonald’s allemaal kunnen worden besteld. De afgelopen periode hebben de medewerkers van de genoemde restaurants een training gekregen, zodat zij er helemaal klaar voor zijn om McDelivery aan te kunnen bieden.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website