Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

McDelivery geïntroduceerd in vestiging Leiden

McDonald’s heeft McDelivery via Uber Eats geïntroduceerd in Leiden. Dit is de tiende plaats in Nederland waar de service beschikbaar is, na een succesvolle uitrol van McDelivery in Amsterdam/Amstelveen, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Groningen, Delft en Rijswijk. Franchisenemer Walther Jacobs ziet de introductie als een goede stap voor zijn vestiging.

Walther Jacobs is verheugd met de lancering van de nieuwe service: “McDelivery is een geweldige nieuwe stap voor ons. Vanaf nu kunnen we de Leidenaren niet alleen in onze restaurants, maar ook bij hen thuis, in het Van der Werfpark of waar ze maar willen blij maken met McDonald’s producten. We hebben al flink kunnen oefenen bij andere McDonald’s restaurants, dus het team is er helemaal klaar voor!”

iDEAL

“McDelivery via Uber Eats is in juli 2017 in Nederland gelanceerd. Sindsdien hebben we veel ervaring opgedaan, op basis waarvan we onze dienst steeds verder kunnen optimaliseren en voor nog meer gasten toegankelijk kunnen maken. Dit hebben we bijvoorbeeld gedaan door de mogelijkheid te bieden om bestellingen via iDEAL te betalen”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “De introductie van McDelivery in Leiden is een volgende mijlpaal in het succes van deze service, die we uiteindelijk beschikbaar willen maken in alle Nederlandse steden met meer dan 100.000 inwoners.”

Over McDonald’s Nederland

Wekelijks bedient McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten. De producten worden door ruim 20.000 medewerkers met zorg bereid. In Nederland heeft McDonald’s 247 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

×