Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

McDelivery komt naar Haarlem en Groningen

McDelivery komt naar Haarlem en Groningen en breidt uit in Den Haag. McDelivery is een bezorgingsservice die producten van McDonald’s bezorgt, dit gaat via de service ‘Uber Eats’.

McDelivery een succes

Sinds de introductie van McDelivery via Uber Eats vorig jaar zijn er al drieëntwintig restaurants in: Amsterdam/Amstelveen, Utrecht, Rotterdam en Den Haag van start gegaan met de bezorging van McDonald’s producten. McDelivery is nu van start gegaan Haarlem en start vanaf twee oktober in Groningen. Ook zal de vestiging in Den Haag haar bezorgingsservice verder uit gaan breiden. McDonald’s zal ook in Scheveningen en Voorburg de service gaan aanbieden.

Ervaring en visie

Sinds de start van McDelivery in juli 2017 is er veel ervaring opgedaan met het bestellen, bereiden en bezorgen. “Wij zijn heel erg blij met het grote succes van McDelivery via Uber Eats. We blijven steeds kijken hoe we onze diensten verder kunnen optimaliseren op basis van de wensen van onze gasten. Sinds 15 augustus bieden we de mogelijkheid om bestellingen te betalen via iDEAL. Een succesvolle zet waarmee het aantal bestellingen gemiddeld met 20% is toegenomen,” zegt Menno van der Hoeven, New Business Manager McDonald’s Nederland. “Onze ambitie is om McDelivery in Nederland uit te breiden naar alle steden met meer dan 100.000 inwoners.”

Vanaf 2 oktober 2018 zullen in totaal 6 steden in Nederland McDelivery via Uber Eats aanbieden.

×