Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

McDonald’s breidt bezorgservice verder uit

Vanaf vandaag kunnen gasten in Eindhoven en Rotterdam Zuid ook terecht bij McDelivery. McDelivery werkt via de Uber Eats-app en is de bezorgservice van McDonald’s waar gasten hun favoriete producten kunnen bestellen en laten bezorgen. Eindhoven is de eerste stad in Brabant en de elfde stad in Nederland waar dit mogelijk is. Sinds september 2017 wordt de dienst ook aangeboden in Rotterdam, waar het gebied nu wordt uitgebreid.

Volgens Joost Elshof, Brand Manager van McDonald’s Nederland, is de uitbreiding van McDelivery naar Eindhoven en Rotterdam Zuid een logische stap. Beide steden zijn volgens hem innovatief en echte studentensteden. Deze twee ingrediënten kunnen volgens hem McDelivery tot een succes maken. Volgens Elshof is deze uitbreiding van McDelivery nog niet de laatste: “De introductie van McDelivery in Eindhoven en Rotterdam Zuid is een volgende mijlpaal in het succes van deze service, die we uiteindelijk beschikbaar willen maken in alle Nederlandse steden met meer dan 100.000 inwoners.”

Aukeline Tolman, de General Manager van Uber Eats Nederland, laat weten ook blij te zijn met de uitbreiding van McDelivery: “McDonald’s is een van de meest populaire restaurants in de Uber Eats- app. Het is geweldig dat we deze mooie samenwerking steeds verder uit kunnen breiden. We hopen in de komende tijd zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om gemakkelijk McDonald’s producten te bestellen via onze app. Waar en wanneer ze maar willen.”

Extra betaalmogelijkheid: iDEAL

McDelivery via Uber Eats is in juli 2017 gelanceerd in Nederland. De dienst werd voor het eerst in Amsterdam aangeboden. Hierna volgden al gauw andere steden, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen, Haarlem en Delft. De dienst is sindsdien ook toegankelijker gemaakt voor gasten door het bieden van iDEAL als extra betaalmogelijkheid.

Inmiddels is McDelivery wereldwijd beschikbaar in 19.000 restaurants.

×