McDonald’s Nederland verwelkomt nieuwe Director Operations

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Patrick Tieleman (links) volgde op 1 maart jl. Robert Leene (rechts) op als Director Operations bij franchiseformule McDonald’s Nederland. Leene zet zijn carrière internationaal voort als Restaurant Solutions Group Officer voor de High Growth markets van McDonald’s. Tieleman is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor 246 McDonald’s vestigingen in Nederland. Tieleman was hiervoor actief als Manager Restaurant Technology Solutions.

“Ik ben erg blij dat ik deze volgende stap binnen McDonald’s mag zetten om bij te dragen aan de groei van McDonald’s in Nederland. Samen met mijn teams en franchisenemers ligt er een prachtige uitdaging om succesvolle services als Table Service en McCafé uit te breiden en toekomstige vernieuwingen voor onze gasten vorm te geven”, aldus Patrick Tieleman.

Leene is op 1 februari jl. gestart als Restaurant Solutions Group Officer, waar hij een bijdrage zal leveren aan de internationale groei van McDonald’s. Manu Steijaert, Algemeen Directeur van McDonald’s Nederland is verheugd met Tieleman als Directeor Operations en de internationale rol van Leene: “Het past in de traditie van McDonald’s om talent de ruimte te geven. In zijn vorige functies heeft Patrick bewezen over een enorme dosis deskundigheid te beschikken die hij combineert met een scherp oog voor service, essentieel als het gaat om de operatie van onze restaurants. McDonald’s is in beweging en Patrick heeft zijn nieuwe positie met veel passie en enthousiasme aanvaard. Daarnaast ben ik verheugd dat McDonald’s internationaal van de ervaring en kwaliteit van Robert gebruik mag maken om verder te groeien”, aldus Steijaert.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website