McDonald’s Nederland stelt Ineke Jeuster aan als Director People

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

McDonald’s Nederland verwelkomt Ineke Jeuster als Director People. Ineke wordt verantwoordelijk voor het HR-beleid van McDonald’s in Nederland. Ineke is een zeer ervaren HR-professional die haar sporen heeft verdiend in internationale HR-rollen op vele niveaus in de retail, FMCG en luchtvaart. Naast haar HR-expertise heeft Ineke een stevige financiële achtergrond en veel affiniteit met verandermanagement.

Bij haar laatste werkgever G-Star RAW vervulde Ineke de rol van Global HR Director. In deze functie was zij verantwoordelijk voor het Global HR-team en het HR-Services team. Hier deed ze ook ervaring op in een franchisecontext. Voor haar tijd bij G-Star RAW werkte zij in verschillende HR-rollen bij PepsiCo en KLM.

“Ik heb ontzettend veel zin om deel uit te maken van een merk en bedrijf dat vanuit een sociale purpose oprecht gelooft in de kracht van samen beter worden. Mijn drijfveer is om het anderen mogelijk te maken om te stralen. Dat zit in het DNA van McDonald’s en het maakt mij enthousiast om in zo’n dynamisch speelveld hier samen aan te bouwen”, aldus Ineke.

Erwin Dito, Managing Director McDonald’s Nederland: “Met haar kwaliteiten en achtergrond is Ineke een zeer waardevolle aanwinst om voor ons merk een nieuwe strategische stap te maken in talentontwikkeling en het verder laten floreren van alle medewerkers en managers van McDonald’s in Nederland. We zijn erg blij haar te mogen verwelkomen in ons managementteam.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.