McDonald’s Nederland stelt nieuwe Managing Director aan

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Per 1 januari zal Erwin Dito aangesteld worden als Managing Director van McDonald’s Nederland. De huidige Managing Director, Manu Steijaert, maakt de overstap naar een rol als Vice President International Operated Markets.

Erwin Dito is sinds 2015 actief bij McDonald’s Nederland. Voordat hij naar McDonald’s kwam was Dito actief bij onder andere bierbedrijf AB InBev. Bij McDonald’s Nederland was hij met zijn ervaring binnen marketing, sales, product development en innovatie betrokken bij het ontwikkelen van een ‘totale merkvisie’. Deze visie stelt McDonald’s naar eigen zeggen in staat om de ambities in Nederland te realiseren.

Manu Steijaert

Manu Steijaert nam sinds 2015 de rol aan als Managing Director en heeft sindsdien de franchisenemers en de operatie succesvol laten samenwerken. De zoon van McDonald’s franchisenemers is erin geslaagd om een consistente groei te genereren in omzet, gastenbezoeken en gasttevredenheid. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de operaties in Rusland, Zwitserland, Italië, Spanje, Polen, Nederland, Oekraïne, België, Oostenrijk, Tsjechië & Slowakije en Portugal. Zelf blijft Steijaert gevestigd in Amsterdam.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise