Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

McDonald’s opent 50ste McCafé in Nederland

Op donderdag 8 februari opende McDonald’s alweer haar 50ste McCafé in Enschede op het Woonplein. McCafé is in 2016 gelanceerd op de Nederlandse markt. De ambitie van McDonald’s is om eind dit jaar op ruim 100 restaurants met McCafé uit te komen. Daarmee wordt McDonald’s een serieuze speler op de Nederlandse koffiemarkt.

“McCafé speelt in op de veranderende wensen en behoeften van onze gasten. Het past binnen onze strategie ‘McDonald’s vernieuwt’. Uit de vele positieve reacties merken we dat McCafé zeer goed past bij McDonald’s. Samen met onze Franchisenemers hebben wij de afgelopen twee jaar geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling en uitrol van McCafé en dat blijven wij doen. Ik ben er trots op dat we nu de mijlpaal van 50 McCafés hebben bereikt. Onze ambitie is om eind van dit jaar ruim 100 restaurants met McCafé in Nederland te hebben. Daarmee wordt McDonald’s een steeds relevantere speler op de koffiemarkt buitenshuis.”, aldus Manu Steijaert, algemeen directeur McDonald’s Nederland.

Medewerkers van McCafé worden speciaal getraind om de verschillende koffievariaties op de enige juiste manier te kunnen serveren. Ook biedt McCafé medewerkers de mogelijkheid om een aanvullende cursus bij een erkende Barista-school te volgen.

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 19.500 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 243 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering.

×